2015. január 5., hétfő

Kedves Olvasók! Nagyon sajnálom, de nem tudok új fejezetet hozni. Ennek oka, hogy nem sokára megírom az írásbelit, és kissé frusztrált vagyok.  Akik érintettek ebben, gondolom megértik. Előre szólok, hogy láthatólag, 2015 január 17.-ig biztos, hogy nem fog új jönni. Mielőtt még megköveztek, én tényleg próbálkoztam, de az eredménnyel, minden voltam csak elégedett nem. Szóval mindenki elnézését kérem, ha vége van ennek a nyamvadt időszaknak, ígérem gyakrabban hozom majd a folytatásokat. Még egyszer mindenkitől elnézést kérek, és boldog új évet kívánok.
Sok szeretettel: Kiss Fanni

8 megjegyzés:

  1. Megértelek és nagyon de nagyon várom a következő részt:) és sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. Neked is központi?
    Nekem is. Már csak 12 nap (csak hogy boldogítsalak :D)
    Nagyon jól írsz, csak így tovább, várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, a bátorításokat! Őszintén szólva már csak túl akarok lenni az egészen. Az az érzésem, hogy a matek feladatlap miatt fogok öngyilkossági kísérletet elkövetni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is a matek a legfőbb ellenségem (legalábbis most)...

      Törlés
  4. Eddig nagyooooooon tetszik! Várom a kövi részt!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszik csak így tovább... ;)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, mindenkinek a figyelmét és a türelmét! Örvendezve (tényleg, nagyon, rohadtul) jelentem be, hogy jövő hét pénteken végre túl leszek, a szóbelin is, tehát hétvégére lehet várni az új fejezetet. Tekintettel arra, hogy mennyit késtem, megpróbálom kicsit hosszabbra írni. ígérem nem okozok majd csalódást.

    VálaszTörlés